Rent og naturligt

Gør en forskel

Unik hudpleje

NY KLINIK ÅBNER

Så fik Neovita en forhandler i Holbæk. Linnea bestyrer Holbæk hudplejeklinik. Tækkemandsvej 7 4300 Holbæk Tlf: 22 71 43 10. 

Tillykke Linnea og god vind fremover.

 

 

Forårsbehandling

Vitamin Wellness Dream

 

Behandlingen giver din hud en intensiv pleje i form af vitaminer, som er baseret på aktive virkestoffer fra appelsin, citroner, gulerod, abrikos, ginkgo m. m der alle indeholder vitaminerne A, C, E og B5.

Vitamin Wellness Dream er en sammensætning af innovative virkestoffer som virker:

·        Energigivende

·        Styrkende for hudens elasticitet

·        Vitaliserende

·        Intensivt fugtighedsgivende

Nyhed i maj – NEOVITA hårpleje

NEOVITA Professional Haircare er en sundhedsbevidst hårplejeserie, som er skabt helt uden farvestoffer, silikone og konserveringsmidler. Det innovative aktive ingredienssystem i NEOVITA Professional Haircare kombinerer specielt nærende kationaktive stoffer med naturens hemmeligheder fra argan-olie og mongongo-olie.

Det unikke Mousse Carrier System sikrer, at produkterne nemt fordeles i håret, som hurtigt opnår den nærende effekt.

Serien består af: Hair Detangler – Smoothing Shampoo, Cuticle Save – Leave-in conditioner og Itch Relief – hair tonic

 

 

Neovita Deodorant Spray

Mild mod huden og uden aluminiumklorid

Neovitas nye deodorantspray er udviklet efter en særlig beskyttelsesformel. Deodoranten er meget mild mod huden og giver en langtidsholdbar friskhed uden at hæmme den naturlige transpiration. Den hudneutrale pH-værdi (pH 5,5) tillader huden at ånde og hæmmer fremkomsten af ubehagelige lugte.

En speciel citronsyrebinding, som også bruges i små mængder i vin, sikrer, at formeringen af de lugtopbyggende mikroorganismer mildt, men effektivt forhindres. Samtidig bliver de tilbageværende lugte neutraliseret ved hjælp af en zink-Ricinus-binding. 

Spray deodoranten på den renvaskede og tørre hud. En deodorant virker mindre godt på en allerede svedfyldt hud, da den derved har svært ved at fjerne lugten effektivt.

 

 

 

NEOVITA Energizing Body Freshener

NEOVITA Energizing Body Freshener er en plejende kølende krop spray. Cooling komplekset består af rene naturlige ingredienser, såsom menthol der giver en særlig intens og langvarig kølende effekt, samtidig indeholder den mælkesyre, som har en pH afbalancering effekt.


Energizing Body Freshener er en forfriskende og elegant duft og giver kroppen ny energi indefra. Kombinationen af en effektiv fugtmousse med den beroligende effekt af aloe vera nærer huden. Ekstrakt af Lotusblomst i kombination med granatæble og aloe vera yder intensiv pleje og beskyttelse af huden. Forkæl dig selv og mærk den rene og friske fornemmelse af velplejet og fugtet hud når den Sprayer den på huden.