Rent og naturligt

Gør en forskel

Unik hudpleje

NY KLINIK ÅBNER

 Velkommen til Krista Lindenhann, som har klinik oppe på Grønland.  Qaqqaq B 695, Postboks 167

3953 Qeqertarsuaq

Velkommen i Neovita verdenen

 

 

 

Vitaminbehandling

 

Behandlingen giver huden en fantastisk glød og fylder huden med vitaminer og mineraler i form af C vitaminer fra citroner og appelsiner og A vitaminer fra gulerødder. 

Vitamin Wellness behandling er en sammensætning af innovative virkestoffer som virker:

  • Energi og fugtighedsgivende
  • Flottere udstråling
  • Vitaliserende
  • Glød til huden 

 

Nyhed NEOVITA

Spændende Nyhed fra Neovita

Den længe ventede Mineral Make Up kan nu lanceres!

Vi kan med stolthed præsenterer en kombination af det luftige produkt som fugter huden og giver et silkeblødt resultat, med en helt eminent dækkende effekt. God til både den daglige makeup rutine, og til den intense aftenmakeup. Neovita Mineral Makeup fås i 3 farver, og kan kombineres efter den ønskede hudtone Ivory, Medium og Dark 30 ml.

Vejl. udsalgspris 399,- kr.

 

 

 

Neovita Deodorant Spray

Mild mod huden og uden aluminiumklorid

Neovitas nye deodorantspray er udviklet efter en særlig beskyttelsesformel. Deodoranten er meget mild mod huden og giver en langtidsholdbar friskhed uden at hæmme den naturlige transpiration. Den hudneutrale pH-værdi (pH 5,5) tillader huden at ånde og hæmmer fremkomsten af ubehagelige lugte.

En speciel citronsyrebinding, som også bruges i små mængder i vin, sikrer, at formeringen af de lugtopbyggende mikroorganismer mildt, men effektivt forhindres. Samtidig bliver de tilbageværende lugte neutraliseret ved hjælp af en zink-Ricinus-binding. 

Spray deodoranten på den renvaskede og tørre hud. En deodorant virker mindre godt på en allerede svedfyldt hud, da den derved har svært ved at fjerne lugten effektivt.

 

 

 

NEOVITA Energizing Body Freshener

NEOVITA Energizing Body Freshener er en plejende kølende krop spray. Cooling komplekset består af rene naturlige ingredienser, såsom menthol der giver en særlig intens og langvarig kølende effekt, samtidig indeholder den mælkesyre, som har en pH afbalancering effekt.


Energizing Body Freshener er en forfriskende og elegant duft og giver kroppen ny energi indefra. Kombinationen af en effektiv fugtmousse med den beroligende effekt af aloe vera nærer huden. Ekstrakt af Lotusblomst i kombination med granatæble og aloe vera yder intensiv pleje og beskyttelse af huden. Forkæl dig selv og mærk den rene og friske fornemmelse af velplejet og fugtet hud når den Sprayer den på huden.