Rent og naturligt

Gør en forskel

Unik hudpleje

NY KLINIK ÅBNER

Så fik Neovita en forhandler i Lemvig.  Hos Karina er byens anerkendte kosmetolog. Torvet 1A, Tlf: 4041 1332, Karina er klar til at give den skønneste og effektive ansigtsbehandling i Neovita hudpleje

 Tillykke Karina Fischer Christiansen og god vind fremover.

 

 

NY BEHANDLING

Ny frisk behandling
- Fresh Ocean

Dyk ned i Neovitas fantastiske, maritime verden med en energi & fugtgivende behandling der med sin perfekte sammensætning af aktive ingredienser sørger for at gøre huden frisk og klar.

Vores forfriskende Fresh Ocean-behandling kombinerer de fugt- og næringsgivende egenskaber fra alger og salt fra Det Døde Hav. Indholdet af naturlige antioxidanter blødgør huden og har detox-effekt.

Forkæl dig selv med den milde og behagelige duft af frisk havbrise og en synligt blødere og mere strålende hud.

 

 

Neovita Deodorant Spray

Mild mod huden og uden aluminiumklorid

Neovitas nye deodorantspray er udviklet efter en særlig beskyttelsesformel. Deodoranten er meget mild mod huden og giver en langtidsholdbar friskhed uden at hæmme den naturlige transpiration. Den hudneutrale pH-værdi (pH 5,5) tillader huden at ånde og hæmmer fremkomsten af ubehagelige lugte.

En speciel citronsyrebinding, som også bruges i små mængder i vin, sikrer, at formeringen af de lugtopbyggende mikroorganismer mildt, men effektivt forhindres. Samtidig bliver de tilbageværende lugte neutraliseret ved hjælp af en zink-Ricinus-binding. 

Spray deodoranten på den renvaskede og tørre hud. En deodorant virker mindre godt på en allerede svedfyldt hud, da den derved har svært ved at fjerne lugten effektivt.

 

 

 

NEOVITA Energizing Body Freshener

NEOVITA Energizing Body Freshener er en plejende kølende krop spray. Cooling komplekset består af rene naturlige ingredienser, såsom menthol der giver en særlig intens og langvarig kølende effekt, samtidig indeholder den mælkesyre, som har en pH afbalancering effekt.


Energizing Body Freshener er en forfriskende og elegant duft og giver kroppen ny energi indefra. Kombinationen af en effektiv fugtmousse med den beroligende effekt af aloe vera nærer huden. Ekstrakt af Lotusblomst i kombination med granatæble og aloe vera yder intensiv pleje og beskyttelse af huden. Forkæl dig selv og mærk den rene og friske fornemmelse af velplejet og fugtet hud når den Sprayer den på huden.