Rent og naturligt

Gør en forskel

Unik hudpleje

NY KLINIK ÅBNER

Så fik Neovita en ny forhandler i Horsens hos Clinique Unique. Velkommen til Helle Pia Dyrby Pallisby som har klinik på Kattesund 12 

Tlf: 75 61 66 69 

Velokommen i Neovita verdenen

 

 

Efterårsbehandling

Neowhite wellness

 

Behandlingen giver huden en flottere ensartet teint, i form af bl.a olivenfrugt- og olivenbladekstrakt. C vitamin er en vigtig ingrediens, når vi taler om pigmentering.

Neowhite Wellness behandling er en sammensætning af innovative virkestoffer som virker:

  • Lysende og fugtighedsgivende
  • Flottere teint
  • Vitaliserende
  • Strålende på huden 

Nyhed NEOVITA hårpleje

NEOVITA Professional Haircare er en sundhedsbevidst hårplejeserie, som er skabt helt uden farvestoffer, silikone og konserveringsmidler. Det innovative aktive ingredienssystem i NEOVITA Professional Haircare kombinerer specielt nærende kationaktive stoffer med naturens hemmeligheder fra argan-olie og mongongo-olie.

Det unikke Mousse Carrier System sikrer, at produkterne nemt fordeles i håret, som hurtigt opnår den nærende effekt.

Serien består af: Hårshampoo, balsam som ikke skal skylles ud og en hovedbundstonic der er fantastisk til tør skællet hovedbund

 

 

Neovita Deodorant Spray

Mild mod huden og uden aluminiumklorid

Neovitas nye deodorantspray er udviklet efter en særlig beskyttelsesformel. Deodoranten er meget mild mod huden og giver en langtidsholdbar friskhed uden at hæmme den naturlige transpiration. Den hudneutrale pH-værdi (pH 5,5) tillader huden at ånde og hæmmer fremkomsten af ubehagelige lugte.

En speciel citronsyrebinding, som også bruges i små mængder i vin, sikrer, at formeringen af de lugtopbyggende mikroorganismer mildt, men effektivt forhindres. Samtidig bliver de tilbageværende lugte neutraliseret ved hjælp af en zink-Ricinus-binding. 

Spray deodoranten på den renvaskede og tørre hud. En deodorant virker mindre godt på en allerede svedfyldt hud, da den derved har svært ved at fjerne lugten effektivt.

 

 

 

NEOVITA Energizing Body Freshener

NEOVITA Energizing Body Freshener er en plejende kølende krop spray. Cooling komplekset består af rene naturlige ingredienser, såsom menthol der giver en særlig intens og langvarig kølende effekt, samtidig indeholder den mælkesyre, som har en pH afbalancering effekt.


Energizing Body Freshener er en forfriskende og elegant duft og giver kroppen ny energi indefra. Kombinationen af en effektiv fugtmousse med den beroligende effekt af aloe vera nærer huden. Ekstrakt af Lotusblomst i kombination med granatæble og aloe vera yder intensiv pleje og beskyttelse af huden. Forkæl dig selv og mærk den rene og friske fornemmelse af velplejet og fugtet hud når den Sprayer den på huden.