Rent og naturligt

Gør en forskel

Unik hudpleje

NY KLINIK ÅBNER

Fod og Skønhedsklinikken i Skanderborg har fået ny ejer. Velkommen til Charlotte Bank, som har klinik oppe på 1. sal i Fit og Sund Godthåbsvej 15 

Tlf: 24 82 06 37 

Velkommen i Neovita verdenen

 

 

 

Vinterbehandling

Neowhite wellness

 

Behandlingen giver huden en flottere ensartet teint, i form af bl.a olivenfrugt- og olivenbladekstrakt. C vitamin er en vigtig ingrediens, når vi taler om pigmentering.

Neowhite Wellness behandling er en sammensætning af innovative virkestoffer som virker:

  • Lysende og fugtighedsgivende
  • Flottere teint
  • Vitaliserende
  • Strålende på huden 

 

Nyhed NEOVITA

Skin Nourishing Oil en fantastisk rig og nærende hudplejeolie der hjælper huden til at understøtte hudens naturlige funktioner. Kombinationen af værdifulde olier giver huden en følelse af velvære og afslapning, hvor huden føles blød, næret og styrket. Skin Nourishing Oil er velegnet til alle hudtyper. Bruges under den normale hudpleje.  Olien anbefales især til: Hud med beskadigede overhud, tør og meget tør hud, til følsom hud, ru og porøs hud, stresset vinter hud. Den fantastiske sammensætning af essentielle fedtsyrer i argan-, avocado-, echium- og olivenolie har en hudlindrende virkning, forebygger effektivt frie radikaler og reducerer oxidativt stress. Rapsolie, jojobaolie og oliven olie beskytter også huden mod fugt tab og øger hudens naturlige fugtighed.

 

 

Neovita Deodorant Spray

Mild mod huden og uden aluminiumklorid

Neovitas nye deodorantspray er udviklet efter en særlig beskyttelsesformel. Deodoranten er meget mild mod huden og giver en langtidsholdbar friskhed uden at hæmme den naturlige transpiration. Den hudneutrale pH-værdi (pH 5,5) tillader huden at ånde og hæmmer fremkomsten af ubehagelige lugte.

En speciel citronsyrebinding, som også bruges i små mængder i vin, sikrer, at formeringen af de lugtopbyggende mikroorganismer mildt, men effektivt forhindres. Samtidig bliver de tilbageværende lugte neutraliseret ved hjælp af en zink-Ricinus-binding. 

Spray deodoranten på den renvaskede og tørre hud. En deodorant virker mindre godt på en allerede svedfyldt hud, da den derved har svært ved at fjerne lugten effektivt.

 

 

 

NEOVITA Energizing Body Freshener

NEOVITA Energizing Body Freshener er en plejende kølende krop spray. Cooling komplekset består af rene naturlige ingredienser, såsom menthol der giver en særlig intens og langvarig kølende effekt, samtidig indeholder den mælkesyre, som har en pH afbalancering effekt.


Energizing Body Freshener er en forfriskende og elegant duft og giver kroppen ny energi indefra. Kombinationen af en effektiv fugtmousse med den beroligende effekt af aloe vera nærer huden. Ekstrakt af Lotusblomst i kombination med granatæble og aloe vera yder intensiv pleje og beskyttelse af huden. Forkæl dig selv og mærk den rene og friske fornemmelse af velplejet og fugtet hud når den Sprayer den på huden.