Den eksklusive og unikke hudplejeserie – som udskiller sig fra andre hudplejeserier

NEOVITA COSMETICS er professionelle og unikke skønhedsprodukter som gør en forskel og kan bruges på selv den sarteste hud.

Produkterne er rene og narturlige og HELT UDEN PARABENER og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler. Det er den innovative konserveringsteknologi, som gør at der ikke er nogen direkte eller indirekte konserveringsstoffer i produktet. Ydermere er produktet også fri for alle tilsætningsstoffer - så som mineralolie, paraffin og silikone. Kun ubehandlede, ubestrålede virkestoffer fra naturen anvendes – som f.eks. arganolie, anti-aging fra hibiscus esculentus m.m. og sammen med de få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen og som også er nødvendige at tilsætte, giver det NEOVITA produkterne virkelig gode resultater.

NEOVITA er anderledes – bl.a. pga. den særlige skumdispenser

 

 

 

BRANDSTORY
HVEM ER VI?


Moesgaard Cosmetics ApS ejer det danske agentur af Neovita hudpleje.

Neovita kommer fra Tyskland, nærmere bestemt Heidelberg. Neovita forhandles kun hos professionelle kosmetologer og sygeplejersker. Neovita bliver brugt på forskellige kosmetolog og kosmetiker skoler i Danmark.

 

NEOVITA ER ANDERLEDES


NEOVITA COSMETICS
produkter kommer på markedet i hermetisk lukkede aerosolbeholdere og gøres holdbare ved tryksterilisering for at opnå den højest mulige produktkvalitet og absolutte beskyttelse af de naturlige virkestoffer mod påvirkningen af lys, UV-stråling, ilt og bakterier.  De naturlige gasser butan og kuldioxid tilsættes med højtryk.  Det værdifulde kosmetiske produkt er således pakket sterilt og sundhedsbevidst i beholderne.   Anderledes end andre emballager garanterer skumdispenseren en enestående produktkvalitet og absolut renhed i form af produktsterilitet. 

 

 

SPECIELT PANT SYSTEM

 

Der er pantsystem på Neovita beholderne, dvs. at aflevere du dine tomme beholder hos din forhandler, får du 2 kr. pr. stk. Beholderne kan blive genbrugt op til 5 gange.

 

PRODUKT ANVENDELSE